ευαγγελία συριοπούλου

1 day agoΗ Ευαγγελία Συριοπούλου πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και είχε δηλώσει. Η Ευαγγελία Συριοπούλου πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και είχε δηλώση.


Syriopoyloy Eyaggelia T Shirts For Women Water Sports Women

Η Ευαγγελία Συριοπούλου έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα στην εκπομπή Happy Day όπου μίλησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για αυτό το.

ευαγγελία συριοπούλου. Ήταν μια φυσική εξέλιξη. Η Ευαγγελία Συριοπούλου μπήκε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και λάμπει από ευτυχία. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια μέσα από μια πολύ τρυφερή.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια μέσα από ανάρτηση που έκανε στον. Τα ευχάριστα νέα τα ανακοίνωσε η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram. 1 day agoΣε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ευαγγελία Συριοπούλου καθώς χθες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Η αγαπημένη ηθοποιός πρόκειται να γίνει μητέρα για πρώτη φορά και να. Τώρα η Ευαγγελία Συριοπούλου βρίσκεται μια ανάσα πριν από τον ένατο μήνα της κύησης και έτσι αποφάσισε να ετοιμάσει το βρεφικό δωμάτιο του μωρού της. Η Ευαγγελία Συριοπούλου μετρά πλέον αντίστροφα καθώς μέσα στις επόμενες μέρες ή ακόμη και ώρες αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

1 day agoΗ Ευαγγελία Συριοπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι καρπό του έρωτά της με τον Στράτο Πατσατζή. Η πρώτη μέρα της ζωής σου η. Η ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού σε λίγο καιρό θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον Στράτο.

Βόλτα με τον Στράτο Πατσατζή στο κέντρο της πόλης λίγο πριν γεννήσει. Η Ευαγγελία Συριοπούλου συνεχίζει να απολαμβάνει την καθημερινότητά της που είναι μεν διαφορετική λόγω της εγκυμοσύνης της αλλά περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες που είχε συνηθίσει να κάνει ως τώρα. Η Ευαγγελία Συριοπούλου διανύει μία από τις πιο χαρούμενες φάσεις της ζωής της καθώς σε λίγες ημέρες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της.

Ήταν μια φυσική εξέλιξη. Δείχνει το παιδικό δωμάτιο του μωρού λίγο πριν γεννήσει. Η ηθοποιός με τα πανέμορφα μάτια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι καρπό του έρωτά της με τον οικονομολόγο Στράτο Πατσατζή.

Όλες οι ετοιμασίες για τον ερχομό του μωρού και η όμορφη αισθητική του δωματίου. 1 day agoΓονείς για πρώτη φορά έγιναν η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής κι όπως είναι φυσικό πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η Ευαγγελία Συριοπούλου όλους αυτούς τους μήνες ήταν αρκετά φειδωλή σε ότι είχε να κάνει με την εγκυμοσύνη της.

Σε συνέντευξή της στην. 1 day agoΣυγκεκριμένα επιλέγοντας να αναρτήσει μια εικόνα του νεογέννητου η Ευαγγελία Συριοπούλου σχολίασε τα ακόλουθα. Η ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου που ετοιμάζεται να γίνει σύντομα μαμά ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram που μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλιά.

1 day agoΗ ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου γέννησε εχτές Κυριακή 31 Οκτωβρίου και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η γνωστή ηθοποιός με τον σύντροφό της Στράτο Πατσατζή ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά το μωράκι τους. Ήταν μια φυσική εξέλιξη.

Όπως βλέπετε η Ευαγγελία Συριοπούλου παρά το γεγονός ότι μετρά αντίστροφα για τη γέννηση του μωρού της δεν έχει αλλάξει καθόλου τις αγαπημένες της συνήθειες και μια από αυτές είναι οι. Μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μαμά. 1 day agoΣε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ευαγγελία Συριοπούλου καθώς χθες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι καρπό του έρωτά της με τον Στράτο Πατσατζή.

1 day agoΗ Ευαγγελία Συριοπούλου πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και είχε δηλώσει. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια μέσα από μια πολύ τρυφερή ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο. Στον μήνα της έχει μπει η Ευαγγελία Συριοπούλου περιμένοντας το πρώτο της παιδί.

Δες τι φόρεσε η ηθοποιός στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της. 1 day agoΜητέρα έγινε η Ευαγγελία Συριοπούλου. 1 day agoΗ Ευαγγελία Συριοπούλου πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και είχε δηλώσει.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια σε ανάρτηση της. Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε η. Ήταν μια φυσική εξέλιξηΕίμαστε 11 χρόνια με τον Στράτο οπότε κάποια στιγμή θα γινόταν χωρίς άγχος.

1 day agoΣε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ευαγγελία Συριοπούλου καθώς χθες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι καρπό του έρωτά της με τον Στράτο Πατσατζή. Οι φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό που έδειχναν την κοιλίτσα της ήταν λιγοστές γι αυτό και.


Pin By Mmer 12 On Tv Photography Outfits Camera Roll


Pin By ᵇᵘⁿⁿʸ On ᴇᴜᴀɢɢᴇʟɪᴀ ꜱᴜʀɪᴏᴘᴏᴜʟᴏᴜ Fashion Coat Duster Coat


Eyaggelia Syriopoyloy My Fair Lady Fair Lady Fashion


Eyaggelia Syriopoyloy Celebrities Fashion Beautiful


Pin By Maril Ferm On Ela Ston 8esimoy Fashion Celebrities Capri Pants


Pin Ston Pinaka Celebrity News


Pin By Annavele On ᴇᴜᴀɢɢᴇʟɪᴀ ꜱᴜʀɪᴏᴘᴏᴜʟᴏᴜ Fashion Celebrities Pants


Sth Zwh Moy Den Exw Kamia Sxesh Me Th Renata H Eyaggelia Syriopoyloy H Renata Ths Agaphmenhs Seiras Toy Alpha Ela Sth 8esh Moy Poy Gia Pop Up Pop Echo


Eyaggelia Syriopoyloy Sto Pop Up Sth Zwh Moy Den Exw Kamia Sxesh Me Th Renata My Review Pop Up Incoming Call Screenshot Video


Pin By Matina Xatzh On ᴇᴜᴀɢɢᴇʟɪᴀ ꜱᴜʀɪᴏᴘᴏᴜʟᴏᴜ Beautiful People Women Crop Tops


Pin By Demysk On Eyaggelia Syriopoyloy Pantsuit Pants Fashion


Pin By Stelina Kion On Eyaggelia Syriopoyloy Hair Styles Long Hair Styles Celebrities


Eyaggelia Syriopoyloy Mila Gia Tis E3eli3eis Ths Seiras Ela Sth 8esh Moy Gia To Rolo Ths Sth Seira Ela Sth 8esh Moy Alla Kai Gi Camisole Top Women Tank Tops


Yperoxh Evagelia Siriopoulou Me Total Outfit Apo Thn Syllogh Anna Prelevic By Helmi Bres To Edw Http Bit Ly 1r2llba Helmi Ann Fashion Skirts Sequin Skirt


Pin Pa Closet Basics Workin It


H Eyaggelia Syriopoyloy Exei Ka8e Logo Na Ais8anetai Tyxerh Kai Eytyxismenh Sth Doyleia Kai Sthn Proswpikh Ths Zwh Celebrity Outfits Outfits Fashion


Pin By Star Trek On Ela Sth 8esh Moy Hair Styles Long Hair Styles Hair


Parisdisneyland Com Celebrities Photography Fashion


Eyaggelia Syriopoyloy Montelo Sth Skia8o H Prwtagwnistria Toy Ela Sth 8esh Moy Apokleistikes Fwtografies Fashion Dresses Strapless Dress

Previous
Next Post »